Constructa

VVS ingeniørrådgivning

/ vores indsats giver mening og værdi

Installationer står jo sjældent alene. De sættes i drift for at forsyne bygninger eller anlæg med vand, varme eller ventilation. De skal gøre bygninger uproblematiske at bo eller arbejde i!

Ved at se på anvendelse og adfærd i et tværfagligt og bredt perspektiv, fastlægger vi præmisser og principper for installationer så de bidrager til en uproblematisk drift, et godt indeklima og en sund økonomi.

Et godt design er enkelt; derfor er det så kompliceret.
Installationer skal være til at forstå i både udførelse, drift og betjeningen. Derfor skal installationer designes ud fra, hvem der skal betjene dem. Komplicerede anlæg kræver fagpersoner til at betjene dem.

Vi projekterer vand-, varme- og ventilationsanlæg og indsamler og analyserer af data. På vores tværfaglige tegnestue, drøftes problemstillingerne med forskellige indgangsvinkler og succeskriterier. Alt sammen med til at kvalificere vores arbejde til glæde for kunden og os selv.

Vi arbejder i 3D, BIM og MEP og anvender altid up-to-date programmer som Strusoft, MathCad, BSim, Adobe, ArchiCad, Office.

Se artiklen fra Licitation om, hvordan vi samarbejder effektivt med kollisionskontrol fælles serverløsning.

 

Se artiklen her