Constructa

SuperBrugsen i Lunderskov renoveres og opdateres til en mere moderne forretning, som kan leve op til beboere og andre kunders forventninger.

Med en ny åben og indbydende glasfacade, som skitseret herover skabes et mere lyst og luftigt indgangsparti til forretningen. Den nye facade giver indblik ind i forretningen, så varerne kan ses udefra parkeringspladsen, og kunderne får lyst til at gå ind og handle. Samtidig skal det nye indgangsparti sikre, at SuperBrugsen fremstår mere visuelt markeret i området for lokale og oplandskunder.

Udover de ekstra antal kvm, som indgangspartiet tillægges forretningen, udvides den med større grøntafdeling, egen slagter- og delikatesseafdeling samt større udvalg af varer generelt, hvilket skal være med til at trække lokale kunder til, som hidtil har foretrukket at køre udenbys for at handle fx. i Kolding. Derudover flytter byens apotek ind i forretningen, hvorved flere kunder naturligt vil lægge vejen forbi det lokale supermarked og fylde flere varer i kurven.

Tanken bag stregerne til SuperBrugsens ansigtsløftning er at skabe en ramme rundt om facaden, som danner en helhed om de forskellige aktiviteter, der kan foregå langs facaden. Denne ramme udfærdiges i stål og fungerer samtidig som solafskærmning. Rammen er på tegningen og visualiseringen fremført i brun.

Den nye forretning bliver på 1.185 kvm.

Byggeriet forventes opstart i foråret 2018 og færdigt inden sommerferien 2018.