Constructa

Presse

Vil du vide mere om Constructa A/S? Så følg med i vores oplæg her:

Horsens Folkeblad - 8.a fik besøg af virkeligheden

I Constructa er vi begejstret for fællesskabet. Derfor deler vi også gerne ud af vores viden og kompetencer. Vi har sendt vores dygtige ingeniør-praktikant Milad Tarin på nye udfordringer. Han var nemlig gæstelærer på Egebjergskolen i Horsens, hvor han underviste eleverne i målestoksforhold og indretning af huse osv. En fantastisk oplevelse både for elever og Milad, og det smitter af på os alle Constructa.

Læs hele artiklen

ARKBYG - Rådgivere bygger bro i Latinerkvarteret

Nye samarbejdsformer om digital modellering og kvalitetssikring kan for- hindre de frustrationer, som udførende ofte står med, når programmer og filformater ikke taler godt nok sammen.

Læs hele artiklen

FAOD.dk - Silkeborgs skoler energi og miljøoptimeres

Specialister i skolerenovering: Som pionerer i energi- og miljøoptimering af skoler, har Silkeborg Kommune sammen med Constructa A/S taget initiativ til renovering af kommunens skoler. Med Vitani A/S som teknisk leverandør udarbejdede Constructa konceptet ’Silkeborg-modellen’ og er nu parat til en fremtidssikring af flere danske skoler. Yderligere information fås hos markedschef i Constructa A/S Tim Lykke Jensen på telefon 31 66 88 03

Læs hele artiklen

Hover IF får et flot vartegn

– Fodboldspillerne i Hover IF går bedre tider i møde.

De trange og slidte omklædningsrum skiftes efter mange års venten ud med nye og større faciliteter i et nyopført klubhus, som ikke ligner ret mange andre klubhuse i kongeriget.

Tirsdag skrev bygherren Vejle Kommune kontrakt med byggefirmaet Stenhøjgaard. Løsning-firmaet bliver totalentreprenør på projektet, som var sendt i omvendt udbud.

Det vil sige, at prisen på 5,3 millioner kroner lå fast, og så skulle de forskellige byggefirmaer give deres bud på, hvad kommunen kunne få for pengene.

Og det runde byggeri, der er tegnet af Lars Skinhøj, vækker begejstring både i klubben og kommunen.

– Vi havde en grænse på mindst 450-480 kvadratmeter, hvis alle vores behov skulle med. Nu får vi et byggeri på 430 kvadratmeter. Alligevel er det lykkedes at indfri vores ønsker, og det med et byggeri, der er utroligt flot at se på. Jeg synes, vi får meget for pengene, og det er slet ikke blevet det traditionelle byggeri, vi troede, der kun var penge til. Man laver et vartegn for Hover IF, siger Erik Hegård Nielsen, der sidder med i klubhusets styregruppe og i Hover IF’s fodboldudvalg.

Læs hele artiklen