Constructa

Miljørådgivning

Aktuelt

I forbindelse med nedrivning af Super Brugsen i Mårslet har Constructa fungeret som rådgiver, og vi har således: udført miljøundersøgelse. udarbejdet ansøgning om nedrivningstilladelse. udarbejdet materiale for udbud til nedbryder. ført tilsyn og taget supplerende miljøprøver under udførelsen.  

På Møllevangsvej 78, i Randers har Constructa for Bygherre Birch udført miljøundersøgelse på bygning på grunden, som stod til nedrivning.

På Attrupgårdvej 4 i Vodskov ved Aalborg står en af Lejerbo’s bygninger til nedrivning, og i den forbindelse har Constructa: udført miljøundersøgelse. udarbejdet ansøgning om nedrivningstilladelse. udarbejdet materiale for udbud til nedbryder. ført tilsyn og taget supplerende miljøprøver under udførelsen.

Halsnæs Kommune er igang med en større vedligeholdelses renovering af eksisterende bygninger. Som hjælp i dette arbejde, har vores interne Miljøafdeling hjulpet med miljørådgivning og bygningsundersøgelser, for PCB, Asbest og bly. Vores interne miljøafdeling er uddannet i at screene tegningsmateriale…