Constructa

I lørdags  var der indvielse af “13.30” – eller hal 2 – i Bredsten. Der var mange mennesker samlet til indvielsen, og hallen blev indviet af Vejles borgmester Jens Ejner Christensen, som klippede det røde bånd og dermed officielt åbnede hal 2 for de mange fremmødte.

Der var stor tilfredshed med projektet i styregruppen, som meldte at byggeriet mere end levede op til forventningerne: “Borgerne har ikke blot fået en udvidelse af det eksisterende byggeri, men en ny helhed, hvor det gamle og det nye er tænkt sammen som en helhed, så man indvendigt ikke fornemmer, at der er tale om en til-/nybygning.

Borgmesteren og kulturudvalgsformanden var begge stolte af det nye byggeri, der også viste hvad lokalt sammenhold og stålsat vilje kunne frembringe. Hallen er bygget for kommunale midler, kombineret med penge indsamlet lokalt. Dette har været med til at give et endnu bedre sammenhold omkring hallen og brugen af hallen, så den i dag fremstår som Bredsten ”forsamlingshus”. – Bygningen er altså ikke kun en bygning til idræt og sport – men også et socialt samlingssted for mange andre aktiviteter i løbet af hele dagen og ugen.

Både indvendigt og udvendigt hænger byggeriet sammen, med brugen af de profilerede facadeplader, der ligger sig godt op ad den eksisterende facade. Ingen er dog i tvivl om, at der er tale om to selvstændige byggerier, der er udført på forskellige tidspunkter, men de er bundet sammen af et ”fælles sprog” i facaden.