Constructa

Industri og produktion

Aktuelt

I Fredrikstad er Constructa ingeniører på et fiskeopdræt, som Fredrikstad Seafood er ved at opføre. Fiskeopdrættet er et avanceret byggeri, som skal indeholde kæmpe vandtanke med saltvand og fisk samt eget rensningsanlæg, således at størstedelen af vandet kan genbruges. Gråkjær…

Gråkjær Aqua. Ingeniørberegninger og dimensionering af helt nyt projekt, med anlæg til fiskeopdræt. For Gråjkær Aqua udfører vi ingeniøropgaven ifm. betonkonstruktionerne. Det nye anlæg er til Fredrikstad Seafood i Norge.

Produktionsvirksomheden Nordic Sense, det tidligere KEMEX, har gennemført en større ombygning af og tilbygning til virksomhedens domicil. Administrationen blev udvidet med en etage mere, så der nu er to etager. Derudover fik virksomheden opført en ny lagerhal på 1.200 m²…

For Grundfos ligger udviklingen af eks. nye pumper og vandbesparelser i høj kadence. For Grundfos Biobooster er vi samarbejdspartner i projekter, hvor vi indgår med ingeniørydelser og beregninger. Et spændende udviklende arbejde og samarbejde, hvor projekterne går ud over landegrænsen.

Constructa har gennem flere omgange været tilknyttet Wila som ingeniørrådgiver i forbindelse med byggeprojekter. – Første gang, da fabrikken blev opført i 2008, og senest ved opførsel af ny lagerhal i 2016.

Ny produktion og lager i Hammel. Vi er Danlinds bygherrerådgivere gennem byggeriet. Danlind bygger for udvidelse af produktionen. Danlind er en af de største producenter af vaske- og rengøringsmidler i Danmark.

Exxit 59, Danske Fragtmænd har udvidet deres eksisterende lagerfaciliteter i Vejle med ca. 4.300 m². I samarbejde med CASA, ARKVH arkitekter har Constructa udført ingeniørprojektet.

Energicentralen er en bygning der er lavet ud fra industrielle materialer og principper. Bruddet i det industrielle udtryk og tankegang ses i form af et stort glasparti, som definerer Energicentralens mekanik. En åbning der viser dele af hvad bygningen indeholder…

Her ses Grundfos’ lydlaboratorium, som er af præfabrikerede betonelementer. Indgangen til lydlaboratoriet er beklædt med frilagte tjæreborg sten, som i farve og tekstur udskiller sig og definerer indgangen til lydlaboratoriet. Klik her og hent PDF.