Constructa

Constructa er aktuel med nyt spændende boligprojekt på Rylevej i Horsens. For Arbejdernes Andelsboligforening af 1938 har vi udviklet og tegnet 39 nye almene boliger til centralt beliggende område i Horsens midtby. På Rylevej i dag ligger der boligejendomme af ældre dato, som skal rives ned for at give plads til de nye tidssvarende boliger.

Vores arkitekter har tegnet to forskellige slags boliger til området – rækkehuse og dobbelthuse. Der opføres 15 rækkehuse i 2 etager på 105 m2, og 24  boliger i et plan med 2-4 boliger i hver bygning, hvor størrelsen varierer fra 91-107 m2. Dertil bygges skure til hver enkel bolig samt en bygning med viceværtfaciliteter. Boligerne er unikke og tegnet ud fra et ønske om et nutidigt design og langtidsholdbar arkitektur, som passer ind i bymidtens øvrige bebyggelse. Derudover bliver de nye flotte boliger åbne og med gennemlysning. Boligerne er desuden udviklet med tanke på alle aldre og er således også ældrevenlige.

Nedrivningen af de ældre bygninger vil finde sted i foråret 2017 og umiddelbart derefter påbegyndes byggeriet. Boligerne forventes at være færdige til sommeren 2018.

Se artikel fra 2. februar 2017 i Horsens Lokalavis her.

1 plans tæt på kvadratisk