Constructa

I kølvandet på Virklund Sports konkurs mistede Kasper Fogh Winther sin elevplads og kunne ikke færdiggøre sin uddannelse. Constructa meldte sig på banen og vi har derfor nærmest ved et tilfælde fået ansat vores første elev inden for salg- og marketing.
……….

Da Kasper Fogh Winther efter godt et års ansættelse blev opsagt som følge af Virklund Sports konkurs, søgte han med lys og lygte efter lige netop dén virksomhed, som ville hjælpe ham. Heldet var med ham, da vores Adm. direktør Tim Lykke Jensen så muligheder i det opslag, Kasper havde udgivet på LinkedIn: ”Jeg tog kontakt til Kasper, da jeg syntes, det var en skam, at han ikke kunne få færdiggjort sin uddannelse på grund af afsavnet af elevplads, og fordi vi i Constructa gerne vil støtte op om byen og lokalsamfundet. I Constructa er fællesskab en vigtig værdi, og vi er en aktiv spiller i erhvervsnetværket i byen, og vi bakker gerne op, hvor vi kan om det professionelle fællesskab.”

Constructa åbnede nogle døre, og selvom vi ikke havde en egentlig elevstilling, tilbød vi Kasper elevplads hos Constructa, så han kunne få gjort sin uddannelse færdig. ”Jeg er glad og lettet over, at jeg kan fortsætte min uddannelse med elevplads hos Constructa. Og jeg synes, Constructa lyder til at være en spændende virksomhed, som jeg glæder mig til at blive en del af.”, siger Kasper Fogh Winther.   

Fra Virklund Sport til Constructa

I 2017 blev Kasper Fogh Winther ansat som handelselev ved Virklund Sport A/S med speciale i salg og marketing. De første 13 måneder gik med at specialisere sig inden for salgsområdet, hvorefter han fra januar 2018 skulle have mere fokus på marketing, hvilket jo desværre ikke blev aktuelt.

Tim Lykke Jensen glæder sig over at byde Kasper velkommen i Constructa: ”Udover at vi kan hjælpe Kasper videre med sin uddannelse, så passer det også som hånd i handske med vores organisation, at Kasper skal beskæftige sig med marketing i den resterende del af sin elevtid, da vi netop vil kunne hjælpe hermed.” 

I ugen inden Påske underskrev Kasper en restaftale med Constructa om elevplads, og han startede allerede ugen efter Påske som handelselev hos Constructa i Silkeborg, nøjagtig som han var det hos Virklund Sport. Det betyder, at når Kasper til februar 2019 færdiggør sin uddannelse, vil han have fuldført den som planlagt med speciale i både marketing og salg.

Se og læs artikel i Midtjyllands Avis her.