Constructa

Arkitektrådgivning

/ vores indsats giver mening og værdi

Vi arbejder for, at vores design skal begejstre os, bygherren og omgivelserne. Vores kreative idéer og påfund skal opfylde funktionen, glæde synet og give gode forhold for brugerne af den bygning eller det produkt, vi former.

Vi er gode til at skabe praktisk arkitektur, og vi former kendte konstruktioner og materialer til at imødekomme bygherrens ønsker og krav. Vi inddrager bygherrens viden og indsigt og søger løsninger i fællesskab.

Vi ønsker, at både bygning og byggeproces har indbygget enkelhed og en vis klassisk kvalitet, der er tro mod tradition, nutid og vil glæde mennesker i fremtiden. Vores intention er at skabe sunde byggerier i både konstruktion, funktion og æstetik.

Vi lægger vægt på grundighed i idéfasen, og vi bruger tid på at komme bag om idéen, ønsker, behov og krav. Således sikrer vi, at vi arbejder videre mod samme fælles mål.

Vi deltager ikke i konkurrencer, men sætter hele vores indsats ind i de projekter, vi arbejder på og lever af. Så kan vi tilpasse vores arbejde efter den aktuelle opgave og levere det, der har værdi for bygherren.

Vi arbejder i 3D, BIM og anvender altid up-to-date programmer som Adobe, ArchiCad og Office.

Vi tilbyder rådgivning og projektering af lokalplaner, bebyggelsesplaner, anvendelsesændringer, lovliggørelse, programmering og idéer, byggeri, projektering, tilsyn og bygningsvurdering. Læs videre her omkring vores tilgang til arkitektur her.