Constructa

Arkitekter

/ vores indsats giver mening og værdi

FÆLLESSKAB-SKABENDE ARKITEKTUR

Vi er skabt til at møde andre og blive mødt af andre. Som sociale og ansvarlige personer går vi ud i livet, ikke alene men sammen – SAMFUND – FÆLLESSKAB.

Arkitekterne i Constructa, ønsker at være fællesskab-skabende i både proces, bygninger og nærmiljø. Ensomhed, radikalisering og utryghed vokser ud af ikke at blive mødt og ikke at mødes!

Derudover skal vores design også begejstre os, jer og omgivelserne.
Vores kreative idéer og påfund skal opfylde funktionen, glæde synet og give gode forhold for brugerne af den bygning eller det produkt, vi former.

Vi lægger vægt på grundighed i idéfasen og bruger tid på, at komme bag om idéen, ønsker, behov og krav til projektet. Således sikrer vi bedst muligt, at vi arbejder videre med det rigtige idégrundlag.

Praktisk arkitektur er en af vores stærke kompetencer, og vi arbejder ud fra grundigt bearbejdede beslutninger. Vi deltager ikke i konkurrencer, men sætter hele vores indsats ind i de projekter, vi arbejder på og lever af. Så kan vi tilpasse vores arbejde efter den aktuelle opgave og levere det, der har værdi for bygherren.

Vi er ikke selvhøjtidelige og nyder et godt samarbejde med konstruktivt modspil samt klare og seriøse målsætninger.
Med en pragmatisk tilgang har vi en klar mening om det, vi laver og ikke laver.

– Lad os mødes og afstemme forventninger!

Du finder vores kontorer i Bjerringbro, Silkeborg, Horsens og Roskilde. Læs videre her omkring bygherrerådgivning her.